İspanya Oviedo Üniversitesi ile ERASMUS Anlaşması İmzalandı.

Üniversitemiz ve Oviedo Üniversitesi arasında lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde tüm mühendislik programları için ERASMUS+ öğrenci değişim anlaşması imzalanmıştır.

1-5 Nisan 2019 tarihlerinde Mühendislik Fakültesi Dekan yardımcısı Prof. Dr. M. Sabri GÖK, Mühendislik Fakültesi ERASMUS Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ali YARAŞ, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abid USTAOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Bilal KURŞUNCU ve Doç. Dr. Ertuğrul ERDOĞMUŞ, ERASMUS+ Ders verme hareketliliği kapsamında İspanya Oviedo Üniversitesine ziyarette bulunmuşlardır. Enstitümüz öğretim üyelerinin Rektör Yardımcısı Prof. Juan Jose Del Coz Diaz ve ERASMUS koordinatörü Prof. Mar Alonso Martinez ile yaptıkları görüşmeler sonucunda, Oviedo Üniversitesi ile üniversitemizin lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde tüm mühendislik programları için ERASMUS+ öğrenci değişim anlaşması imzalanmıştır. Anlaşmaya göre, her değişim döneminde lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyinde beş öğrencimiz ERASMUS öğrenci değişim hareketliliğinden faydalanabilecektir. Ziyarette ayrıca iki üniversite arasında iş birliği ve ortak çalışmalar yapılması adına görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan anlaşma hakkında konuşan Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Selma ÇELİKYAY bundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Enstitümüzün gerek ulusal, gerekse uluslararası ortaklıklar ile bilim insanı yetiştirme çabaları artarak devam edecektir." dedi
  • Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans (Tezli-Tezsiz) Programı Açıldı

• İspanya Oviedo Üniversitesi ile ERASMUS Anlaşması İmzalandı.

• İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora Programı Açıldı

• Enstitümüz öğrencilerine "Oryantasyon Eğitimi" verildi.

• Enstitümüzün Sosyal Ağları

• Üniversitemiz Misyon ve Vizyonu

• 100/2000 YÖK Doktora Bursu (Peyzaj Mimarlığı ile Akıllı Enerji Sistemleri)

• Üniversitemiz 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Lisansüstü Başvuruları Başlıyor